Svečana dodjela svjedodžbi i pohvala učenicima završnih razreda

Dana 24. lipnja 2016. godine upriličena je svečana dodjela svjedodžbi i pohvala učenicima završnih razreda. Pohvaljeni su učenici koji su ostvarili odličan uspjeh u učenju i uzorno vladanje.

Detaljnije …

Upisi u tijeku!!!

Upisi za novu školsku godinu 2016./07. su u tijeku i donosimo vam malo slika sa terena...

Detaljnije …

NATJEČAJ!

NATJEČAJ ZA UPIS REDOVITIH UČENIKA U PRVI (I.) RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ 2016./2017. GODINI

Detaljnije …

Iz školskih klupa na radna mjesta

Četiri učenika završnih razreda naše škole, sa stečenim zanimanjima automehaničara i tehničara cestovnog prometa, ovih su dana potpisali ugovore na neodređeno vrijeme i osigurali radna mjesta u poduzećima.

Detaljnije …

Završni ispit za redovite učenike

ZAVRŠNI ISPIT ZA REDOVITE UČENIKE (LIPANJ 2016.) Ur.br.: 02-1010/16 Mostar, 7.6.2016. Ponedjeljak (13.6.2016.) 13:00 – Usmeno obrazloženje završnog rada Povjerenstvo (TCP) Povjerenstvo (PTT) M. Bubalo 1. M. Zadro G.Vidačak 2. B. Falak S. Pandža 3. A. Sesar G. Glavaš 15:00 - Usmeno obrazloženje završnog rada

Detaljnije …

Na izletu u Boki Kotorskoj

Učenici prvih i drugih razreda sa svojim profesorima i ravnateljem su predivan proljetni dan u smiraj školske godine izletnički obogatili prirodnim i kulturnim ljepotama Boke Kotorske. Jednodnevni pohod ovom kraju zasigurno nije dovoljan kako bi svatko mogao primijetiti i zadržati u sjećanju ono što ga osobito privlači. Herceg Novi sa svojim bezbrojnim osunčanim skalama, marinom, starim gradom i crkvom sv. Leopolda Bogdana Mandića, omiljenog sveca koji je u ovom gradu rođen prije 150 godina. Put nas dalje vodi do drevnoga pomorskoga grada Perasta, s brojnim i raskošnim crkvama i palačama odakle barkom odlazimo do otoka Gospe od Škrpjela.

Detaljnije …

Maturanti u posjetu Zadru

Pobjednici ovogodišnjih Dana kruha (IV.5, IV.1 i IV.6) već tradicionalno su nagrađeni jednodnevnim izletom. Zahvaljujući bogatoj maturalnoj tomboli pridružili su im se i ostali maturanti. Posjetili smo znamenitosti i starogradsku jezgru Zadra, slobodno vrijeme iskoristili za kavicu s pogledom na more. Naravno, morali smo se svratitii i u trgovački centar gdje smo pronašli ponešto i za skoru ljetnu sezonu.

Detaljnije …

Predstavljamo vam tri nova zanimanja u Srednjoj prometnoj školi Mostar

  • Tehničar za sigurnost u cestovnom prometu
  • Rukovatelj građevinskim i pretovarnim strojevima
  • Dizaličar

 

Detaljnije …