Natječaj za obrazovanje odraslih

Školski odbor Srednje prometne škole, Mostar, na temelju Suglasnosti Ministarstva prosvjete, znanosti,kulture i športa broj:05-02-40-2488/17 od

30.10.2017.g., na sjednici održanoj  27.11.2017.g. raspisuje            

 N A T J E Č A J

za upis polaznika u srednjoškolsko obrazovanje odraslih u školskoj 2017/2018.godini

Detaljnije....

Detaljnije …

Dodjela svjedodžbi maturantima

Danas je upriličena svečana dodjela svjedodžba maturantima. Posebne pohvalnice uručene su učenicima koji su postigli odličan uspjeh u učenju i vladanju. Andrea Tomić nagrađena je kao učenica generacije. Nakon službenog programa priređeno je i prigodno čašćenje u prostorijama naše škole. Ispratili smo još jednu generaciju na koju ponosno možemo reći da je iznjedrila uspješne mlade ljude od koji su mnogi već zaposleni.
 
 

Detaljnije …

Novo zanimane u našoj školi - TEHNIČAR ZA KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE

Danas smo jako ponosni jer vam možemo predstaviti novo zanimanje u našoj školi! Ovdje mozete procitati detaljne informacije.

Detaljnije …

ZAVRŠNI ISPIT ZA REDOVITE UČENIKE

Ovdje mozete pročitati informacije o završnim ispitama za redovite učenike

Detaljnije …

Zanimanja koje možete upisati u našoj školi

Još jedna školska godina završava. Nadamo se da ste zadovoljni postignutim uspjehom. Vrijeme je da odlučite što dalje. U proteklom razdoblju su naši učenici i profesori posjetili vaše razrede i predstavili vam naša zanimanja. Vjerujemo da ste razgovarali s roditeljima, proanalizirali promidžbene materijale koje smo vam podijelili i da ste donijeli odluku da smo upravo mi škola u koju se želite upisati. Mi se pripremamo za prvi upisni rok, a vi dođite sa svojom svjedodžbom i upišite se u odabrano zanimanje.

 

Detaljnije …

Maturalna zabava Srednje prometne škole

Maturalna zabava Srednje prometne škole održana je  24.svibnja u Ljetnikovcu Radobolja.Završetak svog srednjoškolskog obrazovanja svečano je obilježilo 70 -ak maturanata.Svečanosti je nazočilo i 20-ak profesora.

Detaljnije …

Obilježen Dan Zavoda za školstvo

U četvrtak,18.svibnja 2017.godine svečano je obilježen Dan Zavoda za školstvo. Svečanoj priredbi koja je upriličena u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače nazočili su brojni predstavnici kulturnog i društvenog života našeg grada i županije.

Detaljnije …

Izlet u Dubrovnik

Drugi put u nepune dvije godine naša škola sudjeluje u projektu razmjene učenika sa našim njemačkim kolegama. Nakon uspješne i plodonosne suradnje sa školom iz Zerbsta, naši učenici su ugostili vršnjake iz gradića Seehiem – Jungenhiem koji se nalazi nadomak grada Darmstada u jugozapadnoj Njemačkoj. U srijedu, 19. travnja, naše smo njemačke prijatelje i kolege poveli na lijepo putovanje koje je počelo posjetom Vjetrenici, potom odlaskom u Dubrovnik.

Detaljnije …