Misa zahvalnica mostarskih maturanata

U mostarskoj Katedrali, 9. svibnja 2018. godine biskup Ratko Perić je predvodio tradicionalnu Misu zahvalnicu za sve ono što je Gospodin učinio maturantima u njihovu životu i školovanju i ujedno molbenicu za njihovu sretnu budućnost. Sudjelovali su maturanti iz svih mostarskih škola koje izvode nastavu na hrvatskome jeziku. Prije početka Euharistijskoga slavlja skup je, s predvoditeljem biskupom, pozdravio maturant Antonio Zirdum. Biskup je u svojoj prigodnoj poruci maturantima propovijedao o zdravlju, znanju i zvanju s mnoštvom biblijskih primjera povezanih sa svakidašnjim životom i ohrabrio ih na njihovu putu u traženju životnoga smisla i poziva.

 

Detaljnije …

Obavijest

Srednja prometna škola je promijenila kontakt e-mail adresu. Molimo vas da svu poštu ubuduće šaljete na našu novu e-mail adresu jer će stara biti ugašena do kraja tekuće godine. Nova adresa je: srednja.prometna.skola.mostar@gmail.com.

Detaljnije …

Posjet Sajmu gospodarstva u Mostaru

I ove godine ucenici Srednje prometne skole posjetili su u pratnji profesora Sajam gospodstva.

Detaljnije …

PREDAVANJE O MALOLJETNIČKOM PRIJESTUPNIŠTVU

Službenici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije održali su učenicima prvih razreda i sekcije Civitas tematsko predavanje o maloljetničkom prijestupništvu. Predavanjem su im predstavili zakonski okvir i propise koji uređuju problematiku kaznenih djela i prekršaja koja čine maloljetne osobe, odgovornost roditelja, škole i društvene zajednice. Učenici su pozorno slušali i aktivno sudjelovali u postavljanju pitanja i raspravi.

Detaljnije …

PROSLAVA DANA ŠKOLE

Prigodnim programom i nizom događaja proslavili smo Dan škole i svetkovinu svetoga Josipa, našega zaštitnika.

Detaljnije …

Dan ružičastih majica

U srijedu 28.02.2018 obilježili smo dan ružičastih majica. Ovako je to izgledalo...

 

Detaljnije …

Maškare u slikama 13.2.2018.

Pogledajte kako su maškare izgledale u našoj školi 13.2.2018.

Detaljnije …

REAGIRANJE NA OBJAVE O TUČNJAVI U ULICI MILE BUDAKA

Više internetskih portala je 12. i 13. veljače 2018. godine prenijelo vijest o slučaju tučnjave u mostarskoj ulici Mile Budaka u kojoj su „navodno“ sudjelovale učenice srednje škole koja je smještena u ovoj ulici. U tekstovima se navodi, opet „navodno“, kako je međusobni obračun bio popraćen gađanjem kamenjima i „predmetima koji su letjeli na sve strane“ uz prisutnost skupine učenika koji su sve pratili skandiranjem i poticanjem na nasilje.

Ovo priopćenje smatrajte službenim i definitivnim za daljnju medijsku raspravu.

Detaljnije …

Stručna posjeta COKP-a Drivuša kod Zenice

Dana 28.11. 2017 godine (utorak) 26 učenika iz 3 zanimanja (Tehničar cestovnog prometa,Tehničar za logistiku i špediciju i Vozač motornog vozila) te 4 profesora Srednje prometne škole Mostar (Mario Bubalo,Mario Planinić,Gorana Vidačak i Nikolina Zubac)  su posjetili Centar za održavanje i kontrolu prometa (COKP) Drivuša kod Zenice koji je smješten na autocesti A1 i u sklopu je JP „Autoceste FBiH“ Mostar.

Detaljnije …

Predavanje o karcinomu dojke u okviru projekta Osnaživanje zdravlja žena

Dana 29.11.2017. godine u prostorijama naše škole maturanticama je održano predavanje o karcinomu dojke u okviru projekta Osnaživanje zdravlja žena

Detaljnije …