Natječaj za ravnatelja

Na temelju čl. 55. Zakona o srednjoškolskom odgoju i obrazovanju (NN HNŽ broj: 8/00, 4/04, 5/04 i 8/06), čl. 4. i 6. Naputka o izboru i imenovanju ravnatelja osnovni i srednjih škola, Suglasnosti Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ broj: 05-02-36-1753/18 od 27.08.2018. godine i Odluke Školskog odbora broj: 02-1443/18 od 31.08.2018. godine, Srednja prometna škola Mostar, raspisuje natječaj za ravnatelja Srednje prometne škole.

Detaljnije …

Natječaj za upis redovitih učenika u prvi razred

Natječaj za upis redovitih učenika u prvi razred biti će 26.-27.2018 u prostorijama naše škole. Sve ostale informacije mozete pročitati u pdf file-u ispod.

Detaljnije …

Obavijest

Srednja prometna škola je promijenila kontakt e-mail adresu. Molimo vas da svu poštu ubuduće šaljete na našu novu e-mail adresu jer će stara biti ugašena do kraja tekuće godine. Nova adresa je: srednja.prometna.skola.mostar@gmail.com.

Detaljnije …

Posjet Sajmu gospodarstva u Mostaru

I ove godine ucenici Srednje prometne skole posjetili su u pratnji profesora Sajam gospodstva.

Detaljnije …

PREDAVANJE O MALOLJETNIČKOM PRIJESTUPNIŠTVU

Službenici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije održali su učenicima prvih razreda i sekcije Civitas tematsko predavanje o maloljetničkom prijestupništvu. Predavanjem su im predstavili zakonski okvir i propise koji uređuju problematiku kaznenih djela i prekršaja koja čine maloljetne osobe, odgovornost roditelja, škole i društvene zajednice. Učenici su pozorno slušali i aktivno sudjelovali u postavljanju pitanja i raspravi.

Detaljnije …

PROSLAVA DANA ŠKOLE

Prigodnim programom i nizom događaja proslavili smo Dan škole i svetkovinu svetoga Josipa, našega zaštitnika.

Detaljnije …

Dan ružičastih majica

U srijedu 28.02.2018 obilježili smo dan ružičastih majica. Ovako je to izgledalo...

 

Detaljnije …

Maškare u slikama 13.2.2018.

Pogledajte kako su maškare izgledale u našoj školi 13.2.2018.

Detaljnije …

REAGIRANJE NA OBJAVE O TUČNJAVI U ULICI MILE BUDAKA

Više internetskih portala je 12. i 13. veljače 2018. godine prenijelo vijest o slučaju tučnjave u mostarskoj ulici Mile Budaka u kojoj su „navodno“ sudjelovale učenice srednje škole koja je smještena u ovoj ulici. U tekstovima se navodi, opet „navodno“, kako je međusobni obračun bio popraćen gađanjem kamenjima i „predmetima koji su letjeli na sve strane“ uz prisutnost skupine učenika koji su sve pratili skandiranjem i poticanjem na nasilje.

Ovo priopćenje smatrajte službenim i definitivnim za daljnju medijsku raspravu.

Detaljnije …

Stručna posjeta COKP-a Drivuša kod Zenice

Dana 28.11. 2017 godine (utorak) 26 učenika iz 3 zanimanja (Tehničar cestovnog prometa,Tehničar za logistiku i špediciju i Vozač motornog vozila) te 4 profesora Srednje prometne škole Mostar (Mario Bubalo,Mario Planinić,Gorana Vidačak i Nikolina Zubac)  su posjetili Centar za održavanje i kontrolu prometa (COKP) Drivuša kod Zenice koji je smješten na autocesti A1 i u sklopu je JP „Autoceste FBiH“ Mostar.

Detaljnije …