Upisi u tijeku!!!

Upisi za novu školsku godinu 2016./07. su u tijeku i donosimo vam malo slika sa terena...

Detaljnije …

NATJEČAJ!

NATJEČAJ ZA UPIS REDOVITIH UČENIKA U PRVI (I.) RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ 2016./2017. GODINI

Detaljnije …

Iz školskih klupa na radna mjesta

Četiri učenika završnih razreda naše škole, sa stečenim zanimanjima automehaničara i tehničara cestovnog prometa, ovih su dana potpisali ugovore na neodređeno vrijeme i osigurali radna mjesta u poduzećima.

Detaljnije …

Završni ispit za redovite učenike

ZAVRŠNI ISPIT ZA REDOVITE UČENIKE (LIPANJ 2016.) Ur.br.: 02-1010/16 Mostar, 7.6.2016. Ponedjeljak (13.6.2016.) 13:00 – Usmeno obrazloženje završnog rada Povjerenstvo (TCP) Povjerenstvo (PTT) M. Bubalo 1. M. Zadro G.Vidačak 2. B. Falak S. Pandža 3. A. Sesar G. Glavaš 15:00 - Usmeno obrazloženje završnog rada

Detaljnije …

Na izletu u Boki Kotorskoj

Učenici prvih i drugih razreda sa svojim profesorima i ravnateljem su predivan proljetni dan u smiraj školske godine izletnički obogatili prirodnim i kulturnim ljepotama Boke Kotorske. Jednodnevni pohod ovom kraju zasigurno nije dovoljan kako bi svatko mogao primijetiti i zadržati u sjećanju ono što ga osobito privlači. Herceg Novi sa svojim bezbrojnim osunčanim skalama, marinom, starim gradom i crkvom sv. Leopolda Bogdana Mandića, omiljenog sveca koji je u ovom gradu rođen prije 150 godina. Put nas dalje vodi do drevnoga pomorskoga grada Perasta, s brojnim i raskošnim crkvama i palačama odakle barkom odlazimo do otoka Gospe od Škrpjela.

Detaljnije …

Maturanti u posjetu Zadru

Pobjednici ovogodišnjih Dana kruha (IV.5, IV.1 i IV.6) već tradicionalno su nagrađeni jednodnevnim izletom. Zahvaljujući bogatoj maturalnoj tomboli pridružili su im se i ostali maturanti. Posjetili smo znamenitosti i starogradsku jezgru Zadra, slobodno vrijeme iskoristili za kavicu s pogledom na more. Naravno, morali smo se svratitii i u trgovački centar gdje smo pronašli ponešto i za skoru ljetnu sezonu.

Detaljnije …

Predstavljamo vam tri nova zanimanja u Srednjoj prometnoj školi Mostar

  • Tehničar za sigurnost u cestovnom prometu
  • Rukovatelj građevinskim i pretovarnim strojevima
  • Dizaličar

 

Detaljnije …

Socijalni dan

Socijalni dan je jedan dan u godini kada srednjoškolci zamijene svoje školske klupe za radna mjesta, a novac koji zarade bit će iskorišten za realizaciju ideja i projekata učenika srednjih škola koji su sudionici projekta.

Detaljnije …

Obilježavanje Dana Zavoda za školstvo Mostar

U četvrtak 19. svibnja 2016. god. u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače je obilježen Dan Zavoda za školstvo Mostar. Naša škola nagrađena je dvjema nagradama za ostvarene uspjehe. Učenik Hrvoje Brečić osvojio je 2. mjesto na županijskom natjecanju recitatora, a Mateo Trlin osvojio  3. mjesto na županijskom natjecanju u pisanju poezije (pjesma: "Tišina"). Nagrade su uručene ravnatelju naše škole - Zoranu Landeki.

Detaljnije …

Svečano ispraćeni maturanti Srednje prometne škole

Da je maturalna zabava kruna školovanja dokazalo je 125 učenika još jedne generacije ove škole. Učenici završnih razreda Srednje prometne škole iz Mostara su 12. svibnja 2016. godine proslavili maturalnu zabavu. Prva su generacija koja je svoju najljepšu noć organizirala u svečanoj dvorani ljetnikovac Radobolja. U pratnji svojih roditelja i rodbine najprije su se fotografirali u prekrasno uređenom vrtu u kojem je ljepota mladosti i profinjenosti mogla doći do potpunog izražaja. Službenu zabavu su upotpunili ravnatelj škole, razrednici i brojni profesori.

Detaljnije …