Zaštitnik policije - sveti Mihael

Srednja prometna škola Mostar se uključuje i obilježava zaštitnika policije svetog Mihaela ("Mihovila") - 29.rujna,
prigodnim člankom i sudjelovanjem učenika, ravnatelja i profesora Škole na poslijepodnevnoj svečanosti u 15:45 ispred "Kosače".
Stoga, svim policijskim službenicima i namještenicima MUP-a HNŽ-a te ostalih MUP-ova u BiH iz reda hrvatskog naroda želimo čestitati Dan policije.
 
Prometna sekcija Srednje prometne škole Mostar

Detaljnije …

Izvještaj sa bicklijade 2016.

Predstavnici Srednje prometne škole Mostar sa učenikom Ivanom Šarićem (II 6 r.TLŠ) te profesorima Mariom Planinićem i Marinom Škobićem svojim sudjelovanjem su dali svoj doprinos "Biciklijadi 2016." koja je održana 20.09.2016. iza 17h na ulicama Grada Mostara a sve povodom "Europskog tjedna mobilnosti" od 16. do 22. rujna, u organizaciji "EU info centra u BiH"sa partnerima Gradskom upravom Grada Mostara, Sportskim savezom Grada Mostara i biciklističkim klubom Mostar,

Detaljnije …

Obavijest o održavanju revijalne biciklijade povodom Europskog tjedna mobilnosti

EU info centar u BiH u partnerstvu s Gradskom upravom Grada Mostara, Sportskim savezom Grada Mostara i biciklističkim klubom Mostar, a povodom Europskog tjedna mobilnosti, organizira promotivnu biciklijadu u utorak, 20.09. s početkom u 17:15 na platou TC Mepas, Mostar.

Svake godine, od 16. do 22. septembra građani širom Europe obilježavaju Europski tjedan mobilnosti, koji se završava poznatim Svjetskim danom bez automobila. I ove godine, građani više od 2.000 gradova sudjelovati će u raznovrsnim događanjima posvećenim održivom urbanom prometu.

U 2016. godini kampanja je usmjerena na pametnu i održivu mobilnost pod sloganom „Pametna mobinost. Snažna ekonomija.“.

 

Detaljnije …

Europski tjedan mobilnosti

„Srednja prometna škola“ Mostar se uključila u promociju i obilježavanje europske manifestacije „Europski tjedan mobilnosti“ te time daje svoj doprinos značaju održivog kretanja/mobilnosti i zaštiti okoliša i prirodne sredine. Povodom ove manifestacije Grad Mostar zajedno sa Biciklističkim klubom Mostar organizira tradicionalnu „Biciklijadu“ koja će se održati 20.rujna 2016 godine (utorak) u Mostaru, gdje će sudjelovati i učenici naše Škole.

Detaljnije …

Početak nastave!

Dragi naši učenici, obavjestavamo vas da nastava počinje 15.9.2016 u 7:15 sati.

Želimo vam uspješnu novu školsku godinu!

Detaljnije …

Svečana dodjela svjedodžbi i pohvala učenicima završnih razreda

Dana 24. lipnja 2016. godine upriličena je svečana dodjela svjedodžbi i pohvala učenicima završnih razreda. Pohvaljeni su učenici koji su ostvarili odličan uspjeh u učenju i uzorno vladanje.

Detaljnije …