Maturanti u posjetu Zadru

Pobjednici ovogodišnjih Dana kruha (IV.5, IV.1 i IV.6) već tradicionalno su nagrađeni jednodnevnim izletom. Zahvaljujući bogatoj maturalnoj tomboli pridružili su im se i ostali maturanti. Posjetili smo znamenitosti i starogradsku jezgru Zadra, slobodno vrijeme iskoristili za kavicu s pogledom na more. Naravno, morali smo se svratitii i u trgovački centar gdje smo pronašli ponešto i za skoru ljetnu sezonu.

Detaljnije …

Predstavljamo vam tri nova zanimanja u Srednjoj prometnoj školi Mostar

  • Tehničar za sigurnost u cestovnom prometu
  • Rukovatelj građevinskim i pretovarnim strojevima
  • Dizaličar

 

Detaljnije …

Socijalni dan

Socijalni dan je jedan dan u godini kada srednjoškolci zamijene svoje školske klupe za radna mjesta, a novac koji zarade bit će iskorišten za realizaciju ideja i projekata učenika srednjih škola koji su sudionici projekta.

Detaljnije …

Obilježavanje Dana Zavoda za školstvo Mostar

U četvrtak 19. svibnja 2016. god. u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače je obilježen Dan Zavoda za školstvo Mostar. Naša škola nagrađena je dvjema nagradama za ostvarene uspjehe. Učenik Hrvoje Brečić osvojio je 2. mjesto na županijskom natjecanju recitatora, a Mateo Trlin osvojio  3. mjesto na županijskom natjecanju u pisanju poezije (pjesma: "Tišina"). Nagrade su uručene ravnatelju naše škole - Zoranu Landeki.

Detaljnije …

Svečano ispraćeni maturanti Srednje prometne škole

Da je maturalna zabava kruna školovanja dokazalo je 125 učenika još jedne generacije ove škole. Učenici završnih razreda Srednje prometne škole iz Mostara su 12. svibnja 2016. godine proslavili maturalnu zabavu. Prva su generacija koja je svoju najljepšu noć organizirala u svečanoj dvorani ljetnikovac Radobolja. U pratnji svojih roditelja i rodbine najprije su se fotografirali u prekrasno uređenom vrtu u kojem je ljepota mladosti i profinjenosti mogla doći do potpunog izražaja. Službenu zabavu su upotpunili ravnatelj škole, razrednici i brojni profesori.

Detaljnije …