Novo zanimane u našoj školi - TEHNIČAR ZA KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE

Danas smo jako ponosni jer vam možemo predstaviti novo zanimanje u našoj školi! Ovdje mozete procitati detaljne informacije.

Detaljnije …

ZAVRŠNI ISPIT ZA REDOVITE UČENIKE

Ovdje mozete pročitati informacije o završnim ispitama za redovite učenike

Detaljnije …

Zanimanja koje možete upisati u našoj školi

Još jedna školska godina završava. Nadamo se da ste zadovoljni postignutim uspjehom. Vrijeme je da odlučite što dalje. U proteklom razdoblju su naši učenici i profesori posjetili vaše razrede i predstavili vam naša zanimanja. Vjerujemo da ste razgovarali s roditeljima, proanalizirali promidžbene materijale koje smo vam podijelili i da ste donijeli odluku da smo upravo mi škola u koju se želite upisati. Mi se pripremamo za prvi upisni rok, a vi dođite sa svojom svjedodžbom i upišite se u odabrano zanimanje.

 

Detaljnije …

Maturalna zabava Srednje prometne škole

Maturalna zabava Srednje prometne škole održana je  24.svibnja u Ljetnikovcu Radobolja.Završetak svog srednjoškolskog obrazovanja svečano je obilježilo 70 -ak maturanata.Svečanosti je nazočilo i 20-ak profesora.

Detaljnije …

Obilježen Dan Zavoda za školstvo

U četvrtak,18.svibnja 2017.godine svečano je obilježen Dan Zavoda za školstvo. Svečanoj priredbi koja je upriličena u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače nazočili su brojni predstavnici kulturnog i društvenog života našeg grada i županije.

Detaljnije …

Izlet u Dubrovnik

Drugi put u nepune dvije godine naša škola sudjeluje u projektu razmjene učenika sa našim njemačkim kolegama. Nakon uspješne i plodonosne suradnje sa školom iz Zerbsta, naši učenici su ugostili vršnjake iz gradića Seehiem – Jungenhiem koji se nalazi nadomak grada Darmstada u jugozapadnoj Njemačkoj. U srijedu, 19. travnja, naše smo njemačke prijatelje i kolege poveli na lijepo putovanje koje je počelo posjetom Vjetrenici, potom odlaskom u Dubrovnik.

Detaljnije …

Dan škole

Proslavili smo Dan škole!

Detaljnije …

Pocetak nastave 11.1.2017

Obavjest za učenike i djelatnike! Nastava počinje 11.1.2017 u srijedu u 8:00 sati.

Detaljnije …

Skills Show Sarajevo 2016

Skills Show Sarajevo 2016 je jedinstveni događaj posvećen stručnom obrazovanju i karijernom razvoju koji se po prvi put održao 16.12.2016. godine pod pokroviteljstvom Vijeća ministara u dvorani „Mirza Delibašić“ – Skenderija Sarajevo u organizaciji British Council Sarajevo. Cilj Skills Show Sarajevo 2016 je da pomogne promociju pozitivnih praksi i inovativnih pristupa stručnom obrazovanju te da pruži podršku razmjeni iskustava između poslodavaca i stručnih škola sa područja Zapadnog Balkana i Velike Britanije. Organizatori kroz projekat su potaknuli zapošljavanje mladih kroz jačanje suradnje između poslodavaca i obrazovnih institucija te da promoviraju stručna zanimanja među osnovcima koji se odlučujuo svom budućem zanimanju.

Detaljnije …