PREDAVANJE O MALOLJETNIČKOM PRIJESTUPNIŠTVU

Službenici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije održali su učenicima prvih razreda i sekcije Civitas tematsko predavanje o maloljetničkom prijestupništvu. Predavanjem su im predstavili zakonski okvir i propise koji uređuju problematiku kaznenih djela i prekršaja koja čine maloljetne osobe, odgovornost roditelja, škole i društvene zajednice. Učenici su pozorno slušali i aktivno sudjelovali u postavljanju pitanja i raspravi.

Detaljnije …

PROSLAVA DANA ŠKOLE

Prigodnim programom i nizom događaja proslavili smo Dan škole i svetkovinu svetoga Josipa, našega zaštitnika.

Detaljnije …

Dan ružičastih majica

U srijedu 28.02.2018 obilježili smo dan ružičastih majica. Ovako je to izgledalo...

 

Detaljnije …

Maškare u slikama 13.2.2018.

Pogledajte kako su maškare izgledale u našoj školi 13.2.2018.

Detaljnije …

REAGIRANJE NA OBJAVE O TUČNJAVI U ULICI MILE BUDAKA

Više internetskih portala je 12. i 13. veljače 2018. godine prenijelo vijest o slučaju tučnjave u mostarskoj ulici Mile Budaka u kojoj su „navodno“ sudjelovale učenice srednje škole koja je smještena u ovoj ulici. U tekstovima se navodi, opet „navodno“, kako je međusobni obračun bio popraćen gađanjem kamenjima i „predmetima koji su letjeli na sve strane“ uz prisutnost skupine učenika koji su sve pratili skandiranjem i poticanjem na nasilje.

Ovo priopćenje smatrajte službenim i definitivnim za daljnju medijsku raspravu.

Detaljnije …

Stručna posjeta COKP-a Drivuša kod Zenice

Dana 28.11. 2017 godine (utorak) 26 učenika iz 3 zanimanja (Tehničar cestovnog prometa,Tehničar za logistiku i špediciju i Vozač motornog vozila) te 4 profesora Srednje prometne škole Mostar (Mario Bubalo,Mario Planinić,Gorana Vidačak i Nikolina Zubac)  su posjetili Centar za održavanje i kontrolu prometa (COKP) Drivuša kod Zenice koji je smješten na autocesti A1 i u sklopu je JP „Autoceste FBiH“ Mostar.

Detaljnije …

Predavanje o karcinomu dojke u okviru projekta Osnaživanje zdravlja žena

Dana 29.11.2017. godine u prostorijama naše škole maturanticama je održano predavanje o karcinomu dojke u okviru projekta Osnaživanje zdravlja žena

Detaljnije …

Natječaj za obrazovanje odraslih

Školski odbor Srednje prometne škole, Mostar, na temelju Suglasnosti Ministarstva prosvjete, znanosti,kulture i športa broj:05-02-40-2488/17 od

30.10.2017.g., na sjednici održanoj  27.11.2017.g. raspisuje            

 N A T J E Č A J

za upis polaznika u srednjoškolsko obrazovanje odraslih u školskoj 2017/2018.godini

Detaljnije....

Detaljnije …

Dodjela svjedodžbi maturantima

Danas je upriličena svečana dodjela svjedodžba maturantima. Posebne pohvalnice uručene su učenicima koji su postigli odličan uspjeh u učenju i vladanju. Andrea Tomić nagrađena je kao učenica generacije. Nakon službenog programa priređeno je i prigodno čašćenje u prostorijama naše škole. Ispratili smo još jednu generaciju na koju ponosno možemo reći da je iznjedrila uspješne mlade ljude od koji su mnogi već zaposleni.
 
 

Detaljnije …