NATJEČAJ ZA UPIS REDOVITIH UČENIKA U PRVI ( I. ) RAZRED SREDNJE PROMETNE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ 2019./ 2020. GODINI

Temeljem točke II. Odluke Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a o raspisivanju Natječaja za upis redovitih učenika u prvi (I.) razred u školskoj 2019./2020. godini broj 05-02-40-1556/19 od 3. lipnja 2019. godine, Školski odbor Srednje prometne škole raspisuje

Detaljnije …

Certifikacija ISO 9001: 2015

13.6.2019 Izvršena je certifikacija prema zahtjevima norme ISO 9001: 2015 čime je odano još jedno priznanje u operativnoj upravi kvalitete i svim zaposlenicima škole za uspješnu uspostavu, odražavanje i stalno poboljšanje sustava.

Detaljnije …

Suradnja Zračne luke Mostar sa Srednjom prometnom školom Mostar

Danas su predstavnici Zračne luke Mostar Marko Đuzel - rukovoditelj sektora prometa i usluga u zračnom prometu, te Zoran Landeka ravnatelj Srednje prometne škole Mostar, održali radni sastanak.

Detaljnije …

Kreativne radionice s osnovnoškolcima

Kreativna sekcija je pokrenula niz radionica u kojima ugošćuje učenike osnovnih škola koji žele naučiti vještine decoupage tehnike i ručne izrade zanimljivih predmeta. Ugodno smo iznenađeni zanimanjem mladih prijatelja koji su svaki put ispunili našu knjižnicu, radni prostor sekcije. Slike pokazuju što su uspjeli stvoriti u nekoliko sati zabavnoga rada i druženja s našim učenicima. Gosti kreativci su bili učenici  Osnovne škole Ilije Jakovljevića  i Treće osnovne škole iz Mostara.

 

Detaljnije …

SPARK

Učenici naše škole sudjeluju u projektu Arduino most u organizaciji SPARK škole.

 

Detaljnije …

Projekt Građanin

Članovi sekcije Civitas sudjelovali su 24. travnja 2018. godine na općinskom natjecanju Projekt građanin s temom Prevencija ovisnosti kroz volontiranje. Osvojili smo peto mjesto i priznanje za najbolju argumentaciju.

 

 

Detaljnije …

Svjetski dan knjige

Svjetski dan knjige i autorskih prava obilježava se svake godine 23. travnja. Toga smo dana priredili prigodan program u Galeriji Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače. Članovi naših sekcija su u suradnji s Narodnom knjižnicom Hercegovačko-neretvanske županije oduševili posjetitelje zabavnim sadržajima.

Detaljnije …

Aktivizam i volonterstvo

Centar za psihološku pomoć Sensus Mostar je u okviru projekta Politika po mjeri mladih, organizirao 13. travnja 2018. godine za našu sekciju Civitas radionicu Temelji aktivizma i volonterstva. Učenici su kroz interaktivan rad obrađivali teme aktivnoga sudjelovanja u zajednici, dobrovoljnog služenja i društveno korisnih aktivnosti.

Detaljnije …

Obrazovanje bez diskriminacije

Učenice Bojana Ćorić i Mihaela Mišić su u pratnji profesorice Nikoline Zubac 13. travnja 2018. godine sudjelovale na završnom natjecanju kviza Obrazovanje bez diskriminacije koji je u programu Sajma srednjih škola Grada Mostara priređen u prostorijama Koledža ujedinjenog svijeta.

Detaljnije …

Posjet Sajmu gospodarstva u Mostaru

Tradicionalno smo bili posjetitelji Međunarodnoga sajma gospodarstva. Učenici prve generacije tehničara za komunikacijske tehnologije posjetili su 11. travnja 2018. godine štand tvrtke HT Eronet, gdje su se upoznali s djelatnošću i aktualnim ponudama fiksne i mobilne telefonije ovoga telekomunikacijskog operatera. Na izložbenom prostoru Hrvatske pošte Mostar su učenici poštansko-telekomunikacijskog prometa bili gosti prezentacije nove usluge Brze pošte i sudjelovali su u nagradnoj igri.

Detaljnije …